Nos, ha minden jól megy, akkor egy Csengetett, Mylord? közönségtalálkozó, szeptember 22.-én.

De, ehhez most nagyon kell a te lelkesedésed is!

A behopp 5000 Ft, amit még 12 napig tudsz megvenni, utána nem lesz lehetőséged részt venni ebben a (valószínűleg szó szerint) megismételhetetlen élményben!
Ha kicsit többet is szánsz az eseményre, akkor nem, hogy bemehetsz majd a találkozóra, hanem kérdezhetsz a színészektől, kérhetsz aláírásttőlük, vagy akár szelfikézhetsz is velük.

Aki biztosra ígérte magát, az:

Méltóságos Mr. Teddy – Michael Knowles
Rose – Amanda Bellamy
Mr. Twelvetrees – Jeffrey Holland
Miss Poppy – Susie Brann
Miss Cissy – Catherine Rabett
Ivy – Sue Pollard
Henry – Perry Benson
Dorottya.. vicceltem, ő már nincs meg

Az adakozáson kívül egyéb felajánlások is érkeztek, egy ismert budapesti szálloda igazgatója elvállalta, hogy ingyen ad 3 napi szállást és egy vacsorát a színészeknek. Egy másik rajongó végig szállítaná a szereplőket a kisbuszával, a repülőtérről a városba, a helyszínek között, majd vissza. Egy rajongó könyvkiadó pedig magára vállalta a színészek megajándékozását.

Én magam is tervezek ajándékot készíteni nekik, szóval abban nem lesz hiba. 😊

Minden bizonnyal lesz meggyes lepény, vörösbor, rossz vasárnapi pezsgő, mosószappan, barna sör és még sorolhatnám.

Úgy tűnik eltántoríthatatlanul megvalósul az esemény, csak épp a 3 millás célösszeget el kellene érnünk a gyűjtésen srácok, különben ugrik az egész progi.

Ugyanis a GOOOD pénzt vissza nem ad! Ha nem sikerül elérned a kívánt összeget, meg kell jelölnöd egy szervezetet, akinek odaadományozod a pénzt.

Szóval számoljatok azzal a hangyaivarszervnyi lehetőséggel, hogy a befizetett 5 ropis behoppotok végül a fóti Károlyi István Gyermekközponthoz kerül. Ha így alakul akkor sincs okunk panaszkodni! Nekem senki ne mondja, hogy nem ér 5 rongyot ez a hatalmas piros pont a karma naplójában, de azt se halljam 12 nap múlva, hogy úgy mentem volna, csak elfelejtettem jegyet venni!!!

De tudjátok mit? Olvassatok el mindent itt, mert nagyon sok fontos és megkerülhetetlen infó van még, ha jönnétek.

Ha Te sem akarsz lemaradni az ősz legmenőbb eseményéről, vegyél jegyet és ott talizunk!