Ugyan még csak a napokban jelentek meg a Solo: Egy Star Wars-történet első kritikái, a stúdió máris a következő spinoff filmjüket tervezi, méghozzá Lando Carlissiannal a főszerepben. Ez abból a szempontból érthető, hogy a kritikusok és a kritikák nagy része a fiatal Lando-t játszó Donald Glover alakítását dicsérik a leginkább. Ellenben nem vagyunk biztosak benne, hogy feltétlenül megérdemelne egy külön filmet, amikor egy tucatnyi sokkal érdekesebb szereplő is kaphatna saját alkotást. Remélem ezzel egy Lando Carlissian rajongót sem sértettem vérig, de ez az igazság.

A hírt egyébként maga a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy osztotta meg a közönséggel a Cannes-i Filmfesztiválon tartott vetítés után:

Jelen állás szerint úgy gondom, hogy a következő spinoff filmünk Lando karakterét fogja előtérbe helyezni. Természetesen rengeteg történetet tudnánk Han és Chewbacca köré is írni, de most Lando a következő kiszemelt.

Ezzel nagyjából az is megerősítést nyert, hogy hiába lesz sikeres a Solo, a folytatás előtt még kapunk egy Lando filmet is, ami tulajdonképpen egy spinoff-film spinoffja lesz majd. A legutóbbi hírek egyébként még arról szóltak, hogy jövőre elkezdik forgatni a különálló Obi-Wan mozit is, de hogy annak elkészültét a Lando-film mennyiben befolyásolhatja arról nem érkezett információ.