Az eredeti trilógia szinte összes főbb karaktere tiszteletét tette már az új Star Wars-filmek valamelyikében. A nagy öregek közül az első film egyértelműen Han Solo-é volt, a második Luke Skywalker-é, a harmadikban pedig Carrie Fisher játszotta volna a főszerepet, de sajnos a színésznő hirtelen bekövetkezett halálát követően a stúdiónak új irányba kellett terelnie a trilógia záróepizódját. Ennek folyományaként pedig könnyen elképzelhető, hogy az eddig nélkülözött Billy Dee Williams, azaz Lando Calrissian köré fogják felhúzni a Star Wars IX történetét, vagy legalábbis annak egy részét. A legfrissebb információk szerint ugyanis a színész az utóbbi hetekben kemény edzésekbe kezdett. A hírt a MegaConOrlando Twitter oldala tette közzé a napokban:

Egy kis érdekesség Billy Dee Williams-ről: Billy nemrég ünnepelte 81. születésnapját. Heti háromszor edz egy személyiedzővel, valamint egy teljesen új diétába is bele fogott.

Ebből természetesen nem következik rögtön az, hogy a színészt valóban viszont láthatjuk majd a következő Star Wars filmben, de több, mint valószínű, hogy a 80-on túli színész nem minden ok nélkül kezdett megterhelő edzésekbe. Amíg viszont nem érkezik hivatalos megerősítés, addig érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt.