A napokban bemutatott, Végtelen háború kimaradt jeleneteihez hasonlóan a Marvel tavalyi második mozija sem jelent meg idehaza Blu-rayen, így nem csak tömérdek mennyiségű extrákról, de két érdekes, végül a filmbe nem bekerült jelenetről is lemaradtunk. Mi azonban most elhoztuk nektek ezeket:

Worlds Upon Worlds

Ennek a jelenetnek köszönhetően még jobban megismerhettük volna a Kvantumvilágot és annak élőlényeit is. Ugyanis Janet, miután Hank rátalál körbevezeti egykori szerelmét a Kvantumvilágban, ahol intelligens létforma jeleire bukkanak. Ez pedig a későbbi filmek során még jelentőséggel bírhat. A jelenet rövid, mégis úgy érezzük, hogy ennek bizony ott lett volna a helye a mozis változatban.

Hossz: 0:46

Sonny’s on the Trail

Ebben a kimarad jelenetben egy picivel többet kapunk a film egyik rosszfiújából, Sonny Burch-ből. A férfi egy könyvesbolt biztosnsági kamerájának felvételét vizsgálja, amiből kiderül számára, hogy mi történt Hank Pym laborjával. Véleményem szerint ez a karakter elég súlytalan volt a történések szempontjából és ezen ez a rövid jelenet sem igazán segít, de összességében ez is simán benne maradhatott volna a végleges változatban.

Hossz: 0:38

A kimaradt jeleneteket teljes egészében, a cikkben elhelyezett képekre kattintva érhetitek el.

Kimaradt jelenetek: A Hangya és a Darázs
Összességében
Sajnos mindössze két, alig több, mint fél perces jelenetet kaptunk pluszba a készítőktől, ezek azonban érdekesek és kellő mennyiségű jelentőséggel bírnak ahhoz, hogy a végleges változatban is benne maradhattak volna.