Habár a Wonder Woman folytatásának bemutatójáig még majd másfél év van hátra, de az első hírek és hivatalos fotók már az elmúlt napokban elkezdtek szivárogni. Az egyik ilyen képen magát Gal Gadot-ot, mint Wonder Woman-t vizsgálhattuk be, ahogy épp a modern technológiával ismerkedik. A másikon pedig az első rész férfi főszereplője, Chris Pine alias Steve Trevor is felbukkant. Ebben az a meglepő, hogy a karakter elvileg hősien feláldozta magát az előző film végén. Természetesen a fotók közzététele után beindult az elmélet gyártás is. Legtöbben azt feltételezték, hogy a képen szereplő férfi valójában nem is Steve Trevor, hanem annak egyik rokona, aki véletlenül pontosan ugyanúgy néz ki, mint az első film főszereplője. Egy másik teória szerint pedig valaki magára öltötte Steve kinézetét, hogy ezzel csapja be Diana-t. Nos, egy DanielRPK nevű Twitter felhasználó információi szerint mind a két feltételezés téves és Chris Pine, az IGAZI Steve Trevor-t fogja alakítani a folytatásban is. Arról azonban, hogy ez hogyan lesz lehetséges arról nem érkezett hír.

Ezzel egy időben pedig egy olyan pletyka is szárnyra kapott, hogy a Kristen Wiig által alakított Cheetah mellett, a negatív oldalt erősítő Pedro Pascal valójában egy álruhás istenséget fog alakítani. Kezdetben egyébként úgy volt, hogy a Narcos sztárja egy szélhámos férfit fog megszemélyesíteni. Hogy Pascal pontosan melyik istenség bőrébe fog bújni azt egyelőre még nem lehet tudni, de reméljük, hogy csavarnak egyet a jól bejáratott formulán, hiszen egy ember bőrbe bújt istent már láthattunk a Wonder Woman első részében is, amikor David Thewlis karakteréről kiderült, hogy valójában ő Ares, a háború istene.

Feltehetően egyébként a jövő hónapban megrendezésre kerülő Comic-Con fesztiválon több információ is napvilágot lát, majd a várva várt folytatással kapcsolatban.