A múlt héten bemutatott Végtelen háború után minden rajongó azt kezdte el találgatni, hogy miről fog szólni és vajon mi lesz a címe az egyelőre Bosszúállók 4 munkacímen futó folytatásnak. A legtöbben jelen pillanatban arra tippelnek, hogy a Végtelen hatalom képregények sztorija kerül majd átdolgozásra és így, ez lehet a film alcíme is. A Collider-nek adott interjújában Kevin Feige, a Marvel elnöke ezt azonban cáfolta. Továbbá azt is elmondta, hogy miért nem rántották le még a leplet a negyedik Bosszúállók film címéről:

Még nem tudom mikor áruljuk el pontosan a film címét, de azt biztosra mondhatom, hogy NEM Végtelen hatalom lesz az. A Végtelen háborút már az Ultron kora előtt bejelentettük és csak utólag jöttünk rá, hogy ez hiba volt, mert elvette a rivaldafényt az aktuális bemutatónkról és mindenki a következő felvonással volt elfoglalva.

Tavaly, a Gamorra-t alakító Zoe Saldana is arról adott hírt, hogy a negyedik Bosszúállók mozi címe Végtelen hatalom lesz, de ezt azonnal megcáfolta a stúdió. Bár akkor sokan azt hitték, hogy ez csak ködösítés a Marvel részéről, de mára egyre biztosabb lett, hogy nem erről volt szó. Ezt bizonyítja az is, hogy a Collider azon kérdésére, hogy mint a Marvel fejének mi a jelenlegi kedvenc “téves” rajongói teóriája ezt felelte Feige:

Egyértelműen az, hogy a legtöbben még mindig azt hiszik, hogy Végtelen hatalom lesz a negyedik film címe.

Mivel Feige nem szokott csak úgy a levegőbe beszélni és megtéveszteni a rajongókat, így valóban biztosra vehető, hogy nem a Végtelen hatalom sztoriját fogja követni a negyedik Bosszúállók film, de legkésőbb a Végtelen háború körül kialakult hisztéria lecsengésével biztosan fény derül majd a kővetkező felvonás címére is.