A készítők szerint a Bosszúállók negyedik része még a Végtelen háborúnál is nagyobb szabású film lesz. A legfrissebb pletykák pedig ezt kezdik alá is támasztani, ugyanis két rég nem látott és elhalálozott karakter is visszatérhet majd benne. Legalábbis a Marvel Spoiler Official elnevezésű oldal értesülései erről szólnak:

Több, az Atlantai forgatáson járt szemtanú számolt be arról, hogy látták a Quicksilver-t alakító Aaron Taylor-Johnson-t felbukkanni, de nem ő volt az egyetlen furcsaság a forgatáson. Mások, a Crossbones-t játszó Frank Grillo-t szúrták ki ugyanitt, aki még a 2016-os Amerika kapitány: Polgárháború című filmben halálozott el.

Ha azt vesszük figyelembe, hogy a forgatási képek alapján némi időutazást is bele fognak keverni a történetben, akkor már nem is tűnik annyira lehetetlennek a két karakter visszatérése. Az viszont már más kérdés, hogy ez hogyan fog működni a vásznon. De pont ez a szép a Marvelben, sosem hagyják, hogy a rajongók akár egy percre is abba hagyják az agyalást. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy Quicksilver és Crossbones mindössze valakinek a visszaemlékezésében lesznek csak jelen.