Lehet a folytatás hírének most nem sokan örülnek, de jelen cikk írója tizenéves kora óta hatalmas rajongója a Power Rangers sorozatoknak és filmeknek. A tavaly bemutatott reboot után pedig nem sok esély volt erre, ezért külön öröm a hír. A Dean Israelite által rendezett film ugyanis 100 milliós költségvetésből (+marketing) készült, ennek ellenére Amerikában mindössze 85 milliót a világ többi részén pedig csak további 50-et tudott összegyűjteni, ami hiába is szépítenénk a dolgot csúnya bukásnak számít. Valószínűleg a Hasbro és a Paramount sem erre számított, hiszen a bemutató előtt nem kevesebb, mint hét folytatást jelentettek be hozzá. A Ranger-ek azonban úgy néz ki, hogy kapnak még egy esélyt, amit annak köszönhetnek többek között, hogy a film házimozis forgalmazás és a merchendise termékék tekintetében sikeresnek volt mondható. A folytatás hírét a Inside Licensing tette közzé a mai napon:

A Hasbro újra együtt fog dolgozni a Paramounttal, hogy közösen elkészítsék a 2017-es Power Rangers mozi egyenesági folytatását.

Ez rajongóként már csak azért is örvendetes hír, mivel az első film stáblistás jelenetében felvezették Tommy Oliver karakterét, aki nem más, mint a legendás zöld Ranger, aki kezdetben hőseink ellen munkálkodik, de idővel összebarátkozik velük és a csapat teljes értékű tagja, sőt vezetője lesz. Ebből a sztoriból pedig kár lett volna nem filmet készíteni. Mivel a folytatás legjobb esetben is fejlesztési fázisban van, a bemutatót ne várjuk 2020-2021 előtt.