Úgy néz ki jövő év elején valóban neki látnak a rég óta készülőfélben lévő The Crow Reborn munkálatainak. Az előkészületeket a stáb egész pontosan 2018 februárjában fogja elkezdeni. A hírt az eredeti képregény készítője, James O’Barr osztotta meg a rajongókkal. O’Barr a forgatás megkezdésének időpontja mellett a következőket mesélte a készülő feldolgozásról:

“A filmet, a nagyon tehetséges brit rendező, Corin Hardy fogja levezényelni. És én is figyelemmel fogom kísérni majd a film munkafolyamatát.”

Ezzel megerősítést nyert az a rég óta terjengő feltételezés, hogy a The Crow Reborn-t Corin Hardy (The Hallow) fogja rendezni. Arról azonban nem esett szó, hogy valóban a legutóbb pletykált Jason Mamoa bújhat-e majd a címszereplő bőrébe.

A holló című képregényből egyébként már készült egy feldolgozás 1994-ben Brandon Lee főszereplésével. Akkor azonban egy szörnyű tragédia történt a forgatás alatt, amikor is vaktöltény helyett véletlenül(?) éleslőszer került az egyik kellék pisztolyba amivel Lee-re lőttek, a színész pedig életét vesztette.