A színészből lett rendező, Jordan Peele azt állítja komolyan fontolgatja, hogy folytatást készít a tavalyi év legnagyobb meglepetés filmjéhez, a Tűnj el!-hez. A Tűnj el! nem csak a kasszaknál aratott osztatlan sikert, de kritikusokat is egyöntetűen sikerült meggyőznie. Ezt bizonyítja az is, hogy idén négy Oscar-díjra jelölték, legjobb film, legjobb férfi főszereplő, legjobb rendező és legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában, ami valljuk be egy horror/thriller esetében igencsak meglepő. A filmet gyártó Blumhouse pedig amellett, hogy minőségi horrorokat és thrillereket készít arról is híres, hogy szívesen készít folytatásokat az általuk szponzorált filmekhez, és ez alól lehet, hogy a Tűnj el! sem lesz kivétel. Legalábbis a rendező, THR-nek adott interjújából erre lehet következtetni:

Imádom ezt az univerzumot és úgy érzem van még mit elmesélnem. Azt még nem tudom pontosan mikor készülhetne el a folytatás, de vannak már ötleteim ezzel kapcsolatban…

A Tűnj el! valóban a tavalyi év egyik legjobb filmje volt, ami egy kerek történetet mesélt el, épp ezért nem feltétlenül érezzük indokoltnak a folytatás elkészültét, de, ha Peele kellő tisztelettel lesz az általa teremtett alapanyag iránt, akkor még akár jól is elsülhet a dolog.