A legfrissebb hírek szerint Jessica Chastain nem csak pletyka szintjén került szóba az AZ második része kapcsán, ezt maga színésznő erősítette meg egy interjú során. Az AZ, Stephen King azonos című, majd 1600 oldalas regénye alapján készült, de az idén bemutatott és minden horror filmes rekordot megdöntő első rész csak a könyv első felét dolgozta fel, ami kizárólag a regény gyermek éveivel foglalkozott. A 2019-ben érkező második rész ezzel szemben java részt 27 évvel később fog játszódni és a felnőttek mindennapjairól, valamint Pennywise elleni küzdelmeiről fog szólni.

A kétszeresen Oscar-díjra jelölt színésznővel a Screen Rant nevű oldal készített interjút, amiben elárulta, hogy nagyon szívesen csatlakozna a folytatáshoz:

Screen Rant: Jessica! Nemrégiben röppent fel az a pletyka, hogy te is esélyes vagy a felnőtt Beverly szerepére. Mennyi valóság alapja van ennek?

Jessica Chastain: Nos, imádom Andy-t és Barbarát (Andy Muschietti, az AZ rendezője és felesége). Mindkettejükkel dolgoztam már Andy rendezői bemutatkozása (Mama) során. Barbara pedig az egyik legjobb barátom lett, szóval…

Jessica Chastain: …nagyon szívesen dolgoznék velük. Ők a barátaim. Sőt olyanok nekem, mintha a családtagjaim lennének. Mindennek szeretnék a részese lenni amit csinálnak, ebből adódóan nagyon boldog lennék, ha a folytatáson újra együtt dolgozhatnánk.