Az Oscar-díjas Jared Leto fogja eljátszani a múlt héten, 91-ik életévében elhunyt Hugh Hefnert, a róla szoló életrajzi filmben. Hefner a Playboy nevű magazin alapítójaként vált híressé, még az 50-es évek elején. Néhány éve pedig a The Girls Next Door című, Playmate-ek életét bemutató reality főszereplője is volt. A rendező, Brett Ratner (A vörös sárkány, Csúcsformában trilógia) már 2007 óta szeretné összehozni a Hugh Hefner éleltét feldolgozó életrajzi filmet. Akkoriban még úgy állt a dolog, hogy a főszereplő, a Vasember filmek sztárja Robert Downey Jr. lesz, de a produkció körüli herce hurca következtében ez végül nem valósult meg. Mára azonban minden akadály elgördült a film útjából és Jared Leto személyében már meg is találták a legmefelelőbb színészt Hugh Hefner szerepére. Brett Ratner a következőket mondta Jared Leto szerződtetését követően:

Jared régi barátom. Amikor megtudta, hogy nálam vannak Hugh Hefner életrajzának a jogai azt mondta: “Én akarom őt eljátszani. Meg akarom érteni őt.” És én tényleg hiszek benne, hogy Jared meg tudja csinálni. Ő korunk egyik legjobb színésze.

Bemutató dátum még nincs, de várhatóan az elkövetkező két évben kerül majd mozikba a Playboy alapítójának életét feldolgozó életrajzi film.