Alig pár napja debütált a Netflix szolgáltatónál, a Cloverfield széria legutóbbi része, de a rejtélyességéről híres sorozat atyja, J.J. Abrams máris elárult néhány érdekességet a következő epizóddal kapcsolatban. Abrams a Digital Spy-nak adott interjújában a következőket mondta:

Azt gondolom, hogy semmi izgalmas nem lett volna abban, ha úgy mutatjuk be a The Cloverfield Paradox-ot, hogy mindenki mindent tudott volna már a filmről és a bemutatóról. Így viszont igazán nagy meglepetést tudtunk okozni a rajongóknak és lényegében, ez ennek a szériának a sajátossága.

Ez után, pedig néhány titokzatos mondatot is elejtett az októberben bemutatásra kerülő Cloverfield 4/Overlord című filmről:

Ennek tükrében úgy gondolom kissé ellentmondásos lenne, ha elmondanám mi fog történni legközelebb, de annyit elárulhatok, hogy nagyon várom már, hogy láthassam az Overlord-ot, mert a rendező, Julius Avery csodálatos munkát végzett szerintem. Ennél többet azonban, a széria szellemiségének fenntartása érdekében nem mondhatok, de őrült egy film lesz!

A Paramount stúdió szerint, az, hogy a Cloverfield Paradox a Netflixen került bemutatásra, egyedi eset volt és a második világháború idején játszódó Overlord, az előzetes terveknek megfelelően a mozikban is bemutatásra kerül majd, ahogy a franchise előző két része is. Sőt az IMDb szerint idehaza is megtekinthetjük 2018. november 22-től.