A The Cloverfield Paradox eredetileg tartalmazott volna egy nagyon elszállt (szó szerint) Easter Egg-et is, ami jobban össze kötötte volna a szálakat az előző, Cloverfield Lane 10 című filmmel. Erről maga Abrams mesélt az Empire magazinnak adott interjúja során:

Az űrsétás jelenet közben a háttérben látható volt egy adag űrtörmelék, eredetileg itt szerepe lett volna egy elsodródó autóroncsnak is. Ez az autó pedig ismerős lehetett volna a Cloverfield Lane 10 című filmből, ugyanis a John Goodman által alakított Mark Stambler járgánya lett volna az. De ez egy olyan ötlet volt, amit az emberek nagy része túlságosan is őrültségnek tartott volna. Én viszont imádtam!

Továbbá az is megerősítést nyert Abrams és a rendező, Julius Onah által, hogy a The Cloverfield Paradox-ban említésre került Stambler név nem véletlen és köze van John Goodman karteréhez, valamint, hogy a film végi szörny ugyanaz a lény, aki az első Cloverfield filmben is randalírozott:

Abrams: Igen, ugyanaz a lény. Csak egy kicsit megnőtt.

Onah: Az első részben még csak egy újszülött volt, azóta pedig valószínűleg sok Wheaties-t [egy amerikai gabonapehely fajta] és megnőtt.

A The Cloverfield Pradox elég rossz kritikákat kapott a bemutatója után, de ez nem tántorította el a készítőket attól, hogy újabb Cloverfield filmeket készítsenek és idén októberben következik a széria negyedik epizódja is, ami a második világháború idején fog játszódni és az előzetes hírek szerint teljesen őrült lesz.