Hamarosan bemutatják a mozikban az idei év első Marvel produkcióját, a Fekete Párduc-ot, amit a magyar közönség 2018. február 15-től tekinthet meg a hazai mozikban.

A kiváló kritikákat kapott szuperhős mozihoz a nagyobb filmszínházak büféiben mozis pohár topperekkel (figurákkal) és dombornyomott popcorn vödör is megvásárolható lesz. A büfék kínálatát egy féle mozis pohár, két különböző topper és dombornyomott popcorn vödör színesíti majd. A MoziShop.hu áruházban azonban csütörtöktől azok is megrendelhetik az említett termékeket, akik esetleg a mozikban nem tudnának beszerezni belőlük.

A webáruházban több verzióban is megrendelhető a Fekete Párduc pohár és popcorn vödör, az igazi fanok pedig még három különböző plakát közül is válogathatnak. A MoziShop.hu áruházban külön-külön is megrendelhetőek a 0,5 literes poharak, a 2,5 literes popcorn vödör és a 61,5X90 cm méretű plakátok, de szettekben – így természetesen kedvezményesebb áron – is beszerezhetjük a kiszemelt ajándéktárgyakat. Csupán hab a tortán, hogy a MoziShop.hu áruházban leadott rendeléseket Budapesten négy helyen szállítási költség nélkül is át tudjátok venni.

Érdemes böngészni a hazai palettán egyedi kínálattal rendelkező webáruházban, ugyanis a korábbi premierekhez kapcsolódó mozis poharak és popcorn vödrök, plakátok mellett már a Bosszúállók: Végtelen háború-hoz kapcsolódó ágynemű garnitúrát is megrendelhetitek!