A hosszas utóforgatási folyamat már jó pár hete véget ért azóta a vágószobában dolgoztak azon, hogy a (valószínűleg) temérdek mennyiségű nyersanyagból összeálljon a kész mű. Nos, úgy tűnik összeállt a végleges produkció mert a mai nap kiderült, hogy milyen hosszú is lesz az Igazság Ligája. A játékidő pedig több, mint meglepő. Már a forgatás egy nagyon korai fázisában is olyan hírek terjengtek internet szerte, hogy a DC nagy csapat filmje minden eddiginél hosszabb, majd 3 órás lesz. Néhány hete újra találkozhattunk olyan hírekkel, amik kész tényként közölték, hogy a film játékideje kereken 170 perc lesz. A ma napvilágot látott hivatalos bejelentést szerint minden ilyen oldal nagyot tévedett. Az Igazság Ligája ugyanis 121 perces játékidejével a DCEU legrövidebb filmje lesz.

A DC Filmes Univerzum eddigi legrövidebb filmje a tavaly bemutatott Suicide Squad – Öngyilkos osztag volt 123 perces hosszával. 151 percével pedig továbbra is a Batman Supermam ellen maradt a leghosszabb. Érdekesség képen: az univerzum első filmje, az Acélember 143, a Wonder Woman pedig 141 perc hosszúak voltak.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Zack Snyder valamint Joss Whedon mit tudtak közösen összehozni a meglepően rövid játékidő ellenére, de van egy olyan érzésem, hogy ez a film javára fog válni.