Az Evan Peters által alakított Quicksilver kétség kívül az új X-Men széria legközkedveltebb karaktere, aki mind az X-Men: Az eljövendő múlt napjai-ban, mind pedig az X-Men: Apokalipszis-ben ellopta a show-t a többiek elől, rövid, de annál látványosabb jeleneteivel. Ennek tükrében nem meglepő, hogy az idén év végéről, jövő év elejére csúsztatott X-Men: Sötét Főnix című filmben már nagyobb szerepet szántak a karakternek. A vicces és laza karakter azonban nagy jellembeli fejlődéseken esett át a két film között legalábbis a színész által adott interjúból ez derült ki:

Quicksilver kétségtelenül idősebb és érettebb lett, ezáltal pedig alázatosabb is. Már nem csak egy magának való tinédzser, hanem a X-Men tagja. Ennek megfelelően pedig próbál jó emberként élni és jóra használni a képességeit.

Hogy megtudjuk mennyire sikerült megkomolyodnia Quicksilver-nek, arra még több, mint fél évet kell várnunk, de őszintén reméljük, hogy nem vették véresen komolyra a figurát, mert a szupergyors mutáns azon kevés X-Men-ek közé tartozik, akiknek jól áll a humorizálás.

Várható bemutató: 2019. február 14.