Augusztus 22-én (kedden) online is debütál A VISZKIS első előzetese, de előtte egy nappal formabontó módon már mindenki számára elérhető lesz a várva várt trailer!

Ambrus Attila bűnözői karrierjét fikciós szálakkal keverve elmesélő A Viszkis idén november 23-án debütál a mozikban. Antal Nimród akciófilmjének felvezetéseként augusztus közepétől már látható az első kedvcsináló előzetes. Kivételes módon a trailer formabontó újdonságként, a kiterjesztett valóság (augmented reality) alkalmazásával is eljut az emberekhez. Augusztus 21-től a közel egyperces teaser trailer az App Store-ból, és a Google Playből ingyenesen letölthető, magyar fejlesztésű LARA okostelefon-applikáció segítségével is megnézhető. Nem is akárhogyan!

Ha már bankrablóról szól a film, az alkalmazás elindításához is „kell némi pénz”. A felhasználóknak az applikáció megnyitása után egy 2000 forintos bankjegyet kell kisimítva, írással felfelé maguk elé helyezniük, ezután az alkalmazás beolvassa a papírpénzt és amint „letapogatta” a bankót máris elindul rajta A Viszkis első előzetese. Természetesen a bankjegyre ezt követően már nem lesz szükség, és baja sem esik a beolvasás közben, sőt még a viszkis rabló sem teszi rá a kezét. A Viszkis című akciófilmről további friss hírek, információk a www.facebook.com/aviszkisrablo oldalon olvashatóak.

A LARA applikáció már letölthető:

Az előzetes megtekintéséhez tehát augusztus 21-től ennyit kell tenned:

1. Töltsd le a LARA applikációt az App Store-ból vagy a Google Playből!
2. Helyezz egy 2000 Ft-os bankjegyet kisimítva magad elé, írással felfelé!
3. Nyisd meg a LARA appot és olvasd be a bankjegyet!
4. Élvezd A Viszkis trailerét premier előtt!