A DC filmes univerzumának eddigi legnagyobb sikere egyértelműen, a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman-hez köthető. A Wonder Woman nem csak bevétel szempontjából – világszinten 812 millió dollár –  lett kiemelkedően sikeres, de DC korábbi filmjeivel ellentétben a kritikusok is egy emberként rajongtak érte. Éppen ezért nem meglepő, hogy hatalmas várakozás övezi a folytatást, amely jelen pillanatban Wonder Woman 1984 néven fut. Ahogy a címből is látszik Diana-nak, azaz Wonder Woman-nek ezúttal a 80-as évek Amerikájában kell majd helyt állnia. A jövő év novemberében bemutatásra kerülő alkotáshoz, pedig már meg is érkezett az első két hivatalos fotó.

Az elsőn maga a címszereplő vehető szemügyre, ahogy egy tévékkel kirakott fal előtt áll, amin a korra jellemző műsorok és hír bejátszások láthatóak. A képet egyébként a film sztárja Gal Gadot osztotta meg hivatalos Twitter oldalán:

A második képen pedig Chris Pine látható, aki az első filmben Steve Trevor-t alakította. A dolog érdekessége az, hogy a karakter a film végén feltehetően életét vesztette egy önfeláldozó akció során, itt viszont mintha semmi baja sem esett volna, sőt még öregedni sem öregedett. Így most még nehezebben tudjuk elképzelni, hogy milyen úton módon hozzák majd vissza Diana szerelmét a folytatásra: