Néhány hete érkezett a legfrissebb pletyka az új Spawn filmmel kapcsolatban, miszerint az Oscar-díjas Jamie Foxx alakíthatja majd a címszereplőt. Nos, úgy tűnik a pletykák nem voltak alaptalanok, hiszen tegnap megerősítést nyert, hogy valóban Foxx-ra osztották a film főszerepét. A hírt egyébként maga a Spawn képregények írója, valamint az új film rendezője, Todd McFarlane és a színész is megerősítette. A gyártó stúdió elnöke, Jason Blum pedig az alábbi közleményt tette Foxx castingjával kapcsolatban:

Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, hogy Jamie Foxx fogja játszani a Spawn-t az új filmben. Ő egy hihetetlenül jó színész és nem mellesleg hatalmas rajongója is a Spawn univerzumnak, amit Todd McFarlane teremtett. Todd rendezésében és Jamie tehetségével végre egy olyan adaptáció készül, amit valóban megérdemel ez a karakter és hű az alapanyaghoz is.

A Spawn képregények atyja, Todd McFarlane pedig azt is megosztotta a rajongókkal, hogy az új film nem fog a karakter bemutatásával bíbelődni, ellenben a tervezett folytatásokban megtudhatunk majd néhány dolgot Al Simmons/Spawn múltjáról. Jamie Foxx egyébként a Csodálatos Pókember 2 után, ezzel a szereppel tér vissza a képregényfilmek világához. Reméljük ezúttal nagyon sikerrel, mint legutóbb…