A DVD és Blu-ray kiadások forgalmazásával foglalkozó Bontofilm, a StudioCanal céggel közösen együttműködve hiánypótló kultfilmek kiadására készül, méghozzá Blu-ray formátumban, a mai kor kívánalmainak megfelelően a feljavított kép- és hangminőséggel.

Az első hullámban a polcokra kerülhetnek a 80-as és 90-es évek meghatározó akciósztárjainak – Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger – ikonikus filmjei. Előbbi főszereplésével a következő filmek megjelenésére számíthatunk: Lock Up – A bosszú börtönében, a Rambo-triógia (gyűjtemény formájában, de a részek külön-külön is kapjatóak lesznek: Rambo – Első vér, Rambo II., Rambo III.) vagy a Cliffhanger – Függő játszma. Míg utóbbit olyan kultikus akciófilmekben nézhetjük meg nagy felbontásban, mint a Terminátor 2., a Piszkos alku, a Vörös zsaru és a Total Recall – Az emlékmás. De nem csak a két nagyágyú biztosítja majd a 80-as, 90-es évek hamisítatlan adrenalinlöketét: Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren a Tökéletes katonával, Kurt Russell pedig a Menekülés New Yorkból című filmmel száll be a buliba.

A borzongásról John Carpenter vérfagyasztó filmje A köd, valamint Paul Verhoeven erotikus thrillere, a Sharon Stone és Michael Douglas nevével fémjelzett Elemi ösztön gondoskodik.

2000 utánról megjelenik a torokszorító, tengeralattjárón játszódó háborús mozi, az U-571, és Nicole Kidman lúdbőröztető alakítását is újra átélhetjük a Más világ című misztikus filmmel. Emellett természetesen könnyedebb alkotások is érkeznek: Penelope Cruz és Nicholas Cage festői tájakon esik szerelembe a Corelli kapitány mandolinjában, Rowan Atkinson pedig mint Johnny English – a világ legcsapnivalóbb ügynöke – mókázik. Megjelenik még Edgar Wright Cornetto-trilógiájának nyitódarabja, a Haláli hullák hajnala és a Coen-testvérek bizarr hangvételű, de imádnivaló filmje, az Ó, testvér, merre visz az utad? is.

Az alábbi 10 film pedig egységes küllemű, gyönyörűen kivitelezett digibook kiadásban is megjelenik, melyek jelenetfotók mellett számos, az adott filmre vonatkozó érdekességet is tartalmaznak majd: Rambo – Első vér, Rambo II., Rambo III., Cliffhanger – Függő játszma, Terminátor 2., Vörös zsaru, Total Recall – Az emlékmás, Tökéletes katona, Elemi ösztön, U-571.