Stephen King jól ismert és nagysikerű, Kedvencek temetője című regényéből 1989-ben már készült egy adaptáció, valamint egy folytatás is. A tavalyi AZ remek kritikái és majd 800 millió dolláros bevétele után azonban nem is lehetett kérdés, hogy előbb utóbb a remake láu utól éri a Kedvencek temetőjét is. És így is lett, a Jason Clarke főszereplésével készült horror filmre pedig már jövő áprilisban jegyet válthatunk. A ma érkezett, kétperces kedvcsináló pedig tanúbizonyságot tett arról, hogy érdemes lesz várni az újabb feldolgozást, mert izgalmas és hátborzongató alkotásnak tűnik.

Louis Creed, a felesége Rachel és két gyermekük Gage és Ellie új vidéki otthonukba költözik, ahol a közelben elerülő kisállat temető fogadja őket. Miután a macskájukat elgázolja egy teherautó, Louis kénytelen a pórul járt állatot a rejtélyes temetőben eltemetni, ami egyértelműen nem az, aminek látszik, és hamarosan a Creed családnak is rá kell jönnie, hogy a halálnál vannak sokkal rosszabb dolgok is.

A Kedvencek temetőjében, Jason Clarke mellett olyan további színészek is felbukkannak kisebb-nagyobb szerepekben, mint John Lithgow, Naomi Frenette és Amy Seimetz. A filmet idehaza a UIP-Duna Film mutatja be 2019. április 4.-én.