Hiába csökken évről évre az érdeklődés a 3D-s filmek iránt, James Cameron mégsem tudja elengedni ezt a technológiát. A hamarosan térhatásban is bemutatásra kerülő Terminátor 2. – Az ítélet napja kapcsán tették fel a kérdését a legendás rendezőnek, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy a Bolygó neve: Halál, A mélység titka vagy True Lies is konvertáláson essen át a jövőben.

“Még nem tudjuk, hogy fog teljesíteni a Terminátor 2 térhatású változata, ezért erről kérdezzetek meg a bemutató után pár héttel, de ha az jól teljesít akkor elképzelhetőnek tartom. Elsőként mindenképpen az Aliens-t szeretném megcsinálni és utána szép sorjában a többi, előbb említett filmet is.”

Ezután Cameron mindenkit arra buzdított, hogy nézzék meg a Terminátor 2 térhatású változatát, ezzel nyomatékosítva, hogy igenis van igény a mára már klasszikussá vált alkotásainak 3D-s kiadásaira.

A Terminátor 2. – Az ítélet napja 3D-s változata premier előtt már augusztus 29-től megtekinthető lesz a magyar mozikban, a Pannonia-Entertainment forgalmazásában. Ti befizettek majd rá?