Nem kevesebb, mint 5 perc hosszúságú előzetes kapott a decemberben érkező Aquaman mozi. A tralier az eddig látott képsorokon kívül természetesen rengeteg új jelenetet is tartalmaz. Végre láthattuk a Dolph Lundren által alakított Nereus királyt és a címszereplő képregényhű szerelésére is vethettünk egy szempillantást, amitől szó szerint leesett az állunk. A James Wan által levezényelt szuperhős mozi továbbra is több, mint ígértesnek tűnik, ahol a látvány mellett humorból sem lesz hiány. Mi már nagyon várjuk! Az új előzetes után pedig a film hivatalos szinopszisát is elolvashatjátok.

Arthur Curry rájön, hogy ő valójában Atlantisz elveszett birodalmának örököse, és be kell teljesítenie küldetését: hogy méltó vezére legyen népének, és hőssé váljon.

Az Aquaman című film James Wan rendezésében készült és a címszereplőt alakító Jason Momoa mellett olyan további színészek is tiszteletüket teszik a DC legújabb adaptációjában, mint az Oscar-díjas Nicole Kidman, az Oscar-díjra jelölt Willem Dafoe, Amber Heard, valamint Patrick Wilson. A forgatókönyvet Will Beal (Gengszterosztag) és David Leslie Johnson-McGoldrick (Az árva, Démonok között 2.) írták. A produceri feladatokat pedig Peter Safran, Zack Snyder, Geoff Johns és Walter Hamada látták el.