Jelen pillanatban Jonathan Goldstein és John Francis Daley a legesélyesebbek a rég óta halogatott, önálló Flash film rendezői székére. A két rendező/forgatókönyvíró emiatt pedig – érthető módon – rendkívül izgatott. A Flash film még 2014-ben lett bejelentve, az elmúlt közel négy évben pedig vagy fél tucat rendező és forgatókönyvíró cserén esett át. Többek között Robert Zemeckis (Vissza a jövőben, Forrest Gump) és Rick Famuyiwa (Dope) is szóba kerültek az évek során, mint lehetséges direktorok. Legközelebb mégis a Goldstein-Daley páros jutott, akiknek már volt közük szuperhős filmhez, ugyanis ők írták a tavalyi év egyik legsikeresebb filmjének, a Pókember: Hazatérés-nek a forgatókönyvét. A két filmes a napokban adott interjújában erről is mesélt:

Eredetileg mi is versenyben voltunk a Hazatérés rendezői székéért. Elég sokáig jutottunk. Már csak mi, Jon Watts és még egy kiszemelt maradt a végére. Végül Jon Watts kapta meg az esélyt, de a Marvel felkért minket, hogy írjuk meg a forgatókönyvet, mert annyira tetszett nekik az ötlet, amit felvázoltunk. De most, a Flashpointtal úgy néz ki, hogy tényleg valóra válhat az álmunk és megrendezhetjük a saját szuperhős filmünket. Nagyon izgatottak vagyunk.

A párost a Warner nem titkoltan a Pókember: Hazatérés forgatókönyve, valamint a nem rég bemutatott és nagy sikerrel futó Éjszakai játék rendezése miatt szemelte ki. Hivatalosan ugyan még nem választották ki őket, de nagyon jó eséllyel pályáznak a megtisztelő pozícióra. Ha a Warner-nek rövid időn belül sikerül megegyeznie a direktorokkal, akkor leghamarabb a Flashpoint valamikor 2020-ban kerülhet majd a mozikba.