Élőszereplős Tom és Jerry film van készülőben

A legfrissebb hírek szerint egy újabb klasszikus rajzfilmet érhet utól a feldolgozási láz. Legutóbb arról adtunk hírt, hogy a Disney élőszereplős filmet szeretne forgatni a Lilo és Stitch című klasszikusából. Ma pedig hasonló hírek érkeztek a méltán népszerű és elismert, Tom és Jerry-vel kapcsolatban is. Az élőszereplős és CGI technológiával készülő alkotást a 2005-ös Fantasztikus négyes és a Pofázunk és végünk rendezője, Tim Story hozhatja majd tető alá a Warner Bros. stúdiónak. A várható bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

A Warner-nak továbbra sincs terve Supermannel és Batmannel

A stúdió hiába találta meg a két, talán valaha volt legmefelelőbb színészt az előbb említett katakterek eljátszására, egész egyszerűen nem hajlandó velük mit kezdeni. A Batman Superman ellen után még láthattuk a két hőst együtt harcolni az Igazság Ligája című filmben, de azóta semmi hír arról mikor térhetnek vissza a vászonra. Henry Cavill többek között ezért is szeretné otthagyni a DC filmes univerzumát, igaz ez a hír végül nem nyert teljes egészében megerősítést. A Variety mai cikke alapján pedig a stúdió továbbra sem hajlandó a két karakter jövőjével foglalkozni. Ehhez annak is köze lehet, hogy Walter Hamada előléptetését követően a DC univerzum merőben új irányt vett.

A Venom könnyen lenyomhatja a Logan-t, de még az Igazság Ligáját is

A Tom Hardy főszereplésével készült, múlt héten bemutatott Venom című filmet a kritikusok java része a földbe döngölte, de a tömeg ennek ellenére is tódult és tódul rá még most is. Ezt bizonyítja, hogy a film 80 millió dolláros rekorddal nyitotta meg pályafutását az Egyesült Államokban. Második hétvégéjét pedig 377 millióval zárta világszinten, ami már most remek eredmény a 100 milliós büdzséhez mérve. A CBM becslései szerint ezen számok alapján könnyen elképzelhető, hogy a Venom végül 600 millió felett zárja mozis karrierjét, amin sokat lendíthetnek a Kínából érkező dollár milliók, amivel együtt az a bravúr is összejöhet neki, hogy beelőzze a Logan 617 és az Igazság Ligája 657 milliós bevételét. Ezekután pedig valószínűleg a Sony-nak esze ágában sem lesz majd behúzni a kéziféket, ami az univerzum építésüket illeti.