Jude Law felfedett egy apró részletet a Sherlock Holmes várható történetéből

A Guy Ritchie féle Sherlock Holmes-filmek hatalmas népszerűségnek örvendtek, ezt bizonyítja az is, hogy a két mozi összesen közel 1 milliárd dollárt jövedelmezett. A harmadik epizód ennek ellenére nem nagyon akart elkészülni, a Jude Law és Robert Downey Jr. szereplőpáros elfoglaltságának köszönhetően. Most azonban úgy tűnik minden akadály elhárult a trilógia záróepizódjának elkészülte elől. Sőt, Jude Law a film várható történetéből is adott némi ízelítőt:

Elfogunk játszani azzal a ténnyel, hogy hosszú ideje nem találkoztak egymással.

A Lost egyik sztárja is csatlakozott a készülő Star Wars IX. részéhez

A legfrissebb hírek szerint újabb színésszel bővült a több hete forgó Star Wars IX. részének stábja. Ez a színész pedig nem más, mint a Lost című sorozatból és a Gyűrűk Ura trilógiából is ismert Dominic Monaghan. Monaghan habár sosem tűnt el a képrenyőről, az utóbbi időkben kevesebbet lehetet hallani róla, így meglepő, hogy egy ilyen nagy szabású produkcióban láthatjuk majd őt legközelebb. Természetesen a Star Wars filmekre vonatkozó szigorú titoktartás miatt az nem derült ki, hogy a színész pontosan kit alakít majd, ahogy azt sem tudni, hogy egy rövid cameo-ról, vagy hangsúlyosabb szerepről van-e szó.Újabb rendező a Bond 25 lehetséges jelöltjei között

A hét legnagyobb filmes híre volt, hogy Danny Boyle a forgatás megkezdése előtt néhány hónappal otthagyta a Bond 25 rendezői székét. Döntésének oka az volt, hogy nem sikerült megegyeznie a stúdióval a főgonoszt játszó színész személyét illetően. Azóta azt is megtudhattuk, hogy a szintén Boyle által írt forgatókönyvet teljes egészében átírják majd, ez pedig azt jelenti, hogy a 2019 novemberére kitűzött bemutatónak is búcsút inthetünk. Ezután az MGM azonnal nekilátott megtalálni Boyle méltó utódját. Ugyan konkrétumok még nincsenek, de a lehetséges jelöltek között olyan nevek szerepelnek jelenleg, mint Christopher McQuirre, Jean-Marc Vallee, vagy David Mackenzie. Ma pedig a Cornetto-trilógia és a Nyomd bébi nyomd! rendezője Edgar Wright is csatlakozott a lehetséges jelöltekhez. Ez már csak azért is meglepő fordulat, mert Wright nagyon egyedi stílussal rendelkezik, ami  alapjáraton jó dolog, de a stúdiónak nem biztos, hogy egy ennyire markáns személyre van most szüksége. Ugyanis köztudott, hogy az angol rendező a Marvellel sem találta a közös hangot a Hangya kapcsán, ha pedig a Bond 25-nél is ez a helyzet állna fenn az csak újabb csúszást jelente. Ennek ellenére mi örülnénk, ha rá esne a választás, mert friss vért pumpálhatna a szériába.