Jövő év elejétől foroghat a Star Trek negyedik epizódja

A héten már írtunk egy Star Trek-kel kapcsolatos hírt, miszerint annak egyik főbb szerepér a Fekete Párduc és a The Walking Dead sztárja, Danai Gurira is esélyes. Az Omega Underground értesülései szerint pedig ma azt is megtudhattuk, hogy a J.J. Abrams kezei alatt új életre kelt Star Trek franchise negyedik epizódjának forgatása a jövő év elején, egész pontosan 2019. januárjában kezdődhet meg Angliába és Atlantában. Szerencsére az eddigi epizódok összes fontosabb szereplője – Chris Pine, Zachary Quinto és Zoe Saldana – visszatér majd. A rendezői székben továbbra is S.J. Clarkson foglalhat helyet.

Dumbledore-nak és Grindelwald-nak nem lesz közös jelenete a Legendás állatok folytatásában

Amint azt már a Harry Potter könyvekből is tudjuk a Roxfort igazgatóját gyengéd szálak fűzték a rossz útra tért Grindelwald-hoz. Ezt pedig valószínűleg a két évvel ezelőtt útjának indított Legendás állatok széria is bemutatja majd. De második részben még ne számítsunk arra, hogy a két nagyhatalmú varázsló újra találkozik egymással. A fiatal Dumbledore-t alakító Jude Law ugyanis elárulta, hogy nem lesz közös jelenete Johnny Depp-el ebben a filmben:

Sajnos nincs közös jelenetem Johnny-val. Ugyanis, ahogy azt már ti is tudjátok ez még csak a második felvonása egy nagyobb történetnek. Egyébként mindig is csodáltam a munkásságát, de nem volt alkalmunk megismerni egymást, és mivel közös jelenetünk nem volt, így ez a forgatás alatt sem változott.

A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című film 2018. november 15-én kerül bemutatásra a hazai mozikban.

Újra mozikba küldik a Sötét lovagot

A ma, kereken 10 éve bemutatásra került Sötét lovag című filmről reggel már mi is megemlékeztünk néhány érdekességgel, de az amerikai mozik még ennél is elegánsabb módon ünneplik majd meg a kerek évfordulót. Augusztus 24-től egy héten át ugyanis limitált IMAX vetítéseket tartanak a szuperhős műfaj egyik – ha nem – legjobb alkotásából. A tengerentúliak július 20-tól válthatnak jegyeket a filmre, amik várhatóan hamar el is fogynak, mivel a néhány kiválasztott IMAX mozi mindegyike napi egy vetítést tart majd Christopher Nolan modern klasszikusából. Az érdeklődés pedig már most hatalmas az újra bemutató iránt…