A Hangya és a Darázs fontosabb lesz a Bosszúállók 4 szempontjából, mint az előre gondoltuk volna.

Azt nem újdonság, hogy a Marvel filmjei szorosan kapcsolódnak egymáshoz, annak ellenére, hogy önálló alkotásként is megállják a helyüket. Ahogy azt is tudjuk már egy ideje, hogy Hangya és a Darázs karakterei fontos szerepet játszanak majd a Bosszúállók 4-ik részében. Kevin Feige azonban egy így készült videóban elárulta, hogy nem csak a két hős, de a folytatásban történt események is komoly befolyással lesznek a Thanos elleni végső csata kimenetelére:

A Hangya és a Darázs közvetlenül kapcsolódik majd a Bosszúállók negyedik részéhez. És ez a két karakter kiemelten fontos lesz a jövőben.

Jordan Peele nélkül nem lesz folytatása a Tűnj el!-nek.

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése kétségkívül a Jordan Peele által rendezett Tűnj el! című szatírikus horror film volt. A Blumhouse stúdió alkotása nem csak a kasszáknál teljesített lenyűgözően, de a kritikusok is imádták, ezt bizonyítja az is, hogy négy Oscar-díjra jelölték, amiből egyet (legjobb eredeti forgatókönyv) be is zsebelt. Egy esetleges folytatás ötlete nem meglepő módon szinte azonnal megfordult a stúdió fejében, de annak vezetője, Jason Blum szerint csak akkor csinálják meg, ha Jordan Peele is visszatér:

Ha Jordan szeretne egy folytatást én azon nyomban benne lennék, a megkeresésnek azonban tőle kell jönnie. De azt hiszem kacérkodik az ötlettel.

A film egyik rendezője szerint 2020-ban érkezhet az önálló Flash mozi!

Hosszas keresgélés után a DC/Warner végre megtalála a szóló Flash mozi rendezőit John Francis Daley és Johnathan Goldstein személyeiben. A filmes páros a Családi vakáció remakejével mutatkozott be direktorként, de az idén debütált Éjszakai játszmát, valamint a Pókember: Hazatérés forgatókönyvét is nekik köszönhetjük. A Flash rendezői posztjának elnyerését egyébként pont ez utóbbinak köszönhetik. A Flash eredetileg már idén bemutatásra került volna, de ezt később elcsúsztatták 2019, ezt követően azonban nem lehetett biztosra tudni, hogy pontosan mikor kerülhet a mozikba. Az egyik rajongó, ezért Francis Daley-nek szegezte a kérdést, hogy mikor debütálhat az alkotás:

Jeroen Post: Mikor élvezhetjük a következő alkotásotokat? Imádtam a Vakációt és az Éjszakai játékot.

John Francis Daley: Ha minden jól megy, akkor valamikor 2020-ban.

Persze ebben szó sem esik konkrétan a Flash-ről, de mivel a rendezőpárosnak jelenleg nincs más, készülőfélben lévő alkotása, így szinte biztosra vehetjük, hogy nem másról folyat a diszkurzus.

Csak akkor készül el a Gonosz halott remakejének folytatása, ha megfelelő lesz a történet.

A Vaksötét című filmmel befutott Fade Alvarez a napokban adott interjút az Entertainment Weekly-nek, melyben legújabb filmje, az Ami nem öl meg mellett szó esett a Gonosz halott esetleges folytatásáról is:

A Gonosz halott egy csodálatos tapasztalat volt számomra, ez volt ugyanis életem első nagyjátékfilmje. Szóval elképzelhető, hogy visszatérjek hozzá egyszer. Azóta is nagyon jó barátságot ápolok a film producerivel és minden beszélgetésünk során szó esik egy lehetséges folytatásról. Ezek a srácok viszont – szerencsére – nem készítenek folytatást csak azért, mert megtehetik, ezért csak akkor lesz második rész, ha egy jó történet ezt indokolja és ebben mindannyian egyetértünk.