Így fog festeni Taika Waititi Hitlerként!

Megérkezett az első hivatalos fotó a Vademberek hajszája és a Thor: Ragnarök rendezőjenek (Taika Waititi) új filmjéből. A Jojo Rabbit egy Jojo nevű kisfiúról szól majd, akinek nem más, mint maga Hitler a képzeletbeli barátja. A kisfiú ezért csatlakozik a Hitler-Jugend mozgalomhoz is, ám a világról alkotott torz képe hirtelen megváltozik, amikor megtudja, hogy anyja (Scarlett Johanson) egy zsidó kislányt rejteget. Az első képen pedig rögtön be is vizsgálhatjuk, hogy fog festeni Waititi Hitlerként.

A Solo amerikai bevétele az eredeti trilógia számaihoz sem biztos, hogy fel fog érni.

A második Star Wars-spinoff szénája már a nyitohétvége után sem állt túl fényesen. Mára pedig már bátran kijelenethetjük, hogy a Solo hatalmas bukás lett. A 250 millióból készült produkció (minden idők legdrágább Star Wars filmje) amerikában a 200 milliót is csak nyögvenyelősen fogja megcsípni. Ez pedig már csak azért sem túl fényes eredmény, mert a 38 és 35 évvel ezelőtt bemutatott Birodalom visszavág és Jedi visszatér is többet gyűjtött össze annak idején és ebbe az inflációt még bele sem számoltuk…

Lemondott a DC filmes univerzumának kreatív igazgatója.

A hírt maga Geoff Johns jelentette be a mai napon. Lemondása hátterében nem kreatív nézeteltérés húzódik, hanem ahogy fogalmazott, régi vágya, hogy több időt töltsön a “terepen”, vagyis szerves része szeretne lenni  a filmek elkészítésének. A Warnerrel kötött friss szerződése alapján Johns ezentúl producerként és forgatókönyvíróként fog tevékenykedni a stúdió berkein belül. Ezzel egyidőben pedig az is kiderült, hogy első írói feladata Green Lantern Corps című film forgatókönyvének papírra vetése lesz majd.