A Pentagon titkai című filmhez készült feliratos werk-összeállításban, Meryl Streep, Tom Hanks és Steven Spielberg beszélnek a közös alkotói munkáról. A Pentagon titkai a legjobb film és a legjobb színésznő kategóriában versenyez a március 4-én megrendezésre kerülő Oscar-gálán.

A két színészóriás, a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep és a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks egy filmben harcolnak vállvetve az igazság oldalán, Steven Spielberg kétszeres Oscar-jelölt filmjében, A Pentagon titkai-ban. A külföldi kritikusok minden idők egyik legjobb filmjeként emlegetik ezt a szórakoztató, feszült és nagyon aktuális thrillert, ami egyszerre veszi górcső alá a sajtószabadságot, az USA kormányának a médiára gyakorolt hatását, és hogy egy női laptulajdonos hogyan képes érvényesülni egy férfiak uralta világban.

A felvillanyozó thriller további szerepeiben olyan tehetséges színészek remekelnek Meryl Streep és Tom Hanks oldalán , mint a Golden Globe-díjas Sarah Paulson, a Foglalkozásuk: amerikai sztárja, Matthew Rhys, és Az elnök emberei TV-sorozat sztárja, Bradley Whitford. Az év egyik legjobban várt filmje, A Pentagon titkai csütörtöktől mozikban.

Forrás: Freeman Film