A Disney hivatalosan ugyan nem adott tájékoztatást arról, hogy jelen pillanatban mi a helyzet a Star Wars franchise szóló filmjeivel kapcsolatban, de a legfrissebb híresztelések szerint a stúdió, a Solo: Egy Star Wars-történet bukása után is ragaszkodnak a Skywalker saga-n kívül eső alkotásokhoz. Ezen elképzelék közül pedig a rég óta tervezett Boba Fett film tűnik a legbiztosabbnak. Az univerzum legnagyobb fejvadászának történetét feldolgozó mozi ötlete először 2015-ben pattant ki a Disney fejéből. Akkor úgy tűnt, hogy azt Josh Trank rendezheti majd, de a Fantasztikus négyes körül kialakult botrány után a stúdió új rendezőt kezdett keresni, akit úgy néz ki James Mangold személyében meg is találtak. Mangold pedig nem csak rendezheti, de írhatja is a filmet.

Amely a legújabb információk szerint Daniel Keys Moran egyik könyve, a Last One Standing apján készülhet. Erről maga a Boba Fett-ről szóló könyv írója mesélt:

Sokat e-maileztem egy sráccal a Disney-től, aki azt mondta, hogy a Lucasfilm szeretne filmet készíteni a Last One Standing című művemből. Nem engedélyt kértek, mert a jogokat ők birtokolták, csak tájékoztatni szerettek volna róla. A Solo bukása után azonban nem tudom, hogy továbbra is ez lenne-e a tervük.

Ha így is alakulna, Mangold-nak akkor is jócskán át kéne dolgoznia a könyvet, mivel az még 1996-ban, az előzménytrilógia előtt íródott, ami sok mindent semmissé tett a könyvben szereplő dolgok közül. A Boba Fett film egyébként remek alkalom lenne arra is, hogy Alden Ehrenreich, Han Solo-ja visszatérjen a vászonra.