Bemutatójának harmadik hetében vége szakadt a Marvel Kapitány uralmának, miután Jordan Peele második rendezése, a Mi egészen elképesztő, kereken 70 milliós összeggel nyitott a tengetentúlon. Ez több, mint a duplája annak amennyivel Jordan Peele első nagyjátékfilmje, a Tűnj el! nyitott. A Tűnj el! végül 255 millióig jutott világszinten, ennek tükrében a Mi-nek jelen pillanatban simán kinézhet akár 500 millió is globálisan, ami a 20 milliós büdzséhez nem rossz summa. A 70 milliós nyitány egyébként minden idők harmadik legjobb korhatáros horror debütálása az AZ és a 2018-as Halloween után. Nem mellesleg az Avatar (77 milliós nyitány) óta a Mi büszkélkedhet a legmagasabb nyitó összeggel, ami az eredeti ötlet alapján készült alkotásokat illeti.

A Mi kiugró sikerének köszönhetően a Marvel Kapitány ezen a héten már csak “mindössze” 35 millióval tudta gyarapítani a Marvel kasszáját, de természetesen nem lehet okuk panaszra hiszen sorban a 22. alkotásuk Amerikában 321.5 millió dollárnál, világszinten pedig már 910 millió dollárnál tart, amivel már most a stúdió 7. legsikeresebb alkotása. A dobogó harmadik helyére ezen a héten a Csodapark című animációs film léphetett 9 millió dollárral. A 100 millió dollárból készült mozi így összesen 40 millió dollárt gyűjtött össze, tehát továbbra is masszív bukás. Azt viszont sikerült bizonyítania, hogy animációs alkotások esetében sem mindig garantált a siker.

A Top 10-be pedig sorban az alábbi filmeknek sikerült még bejutniuk: Five Feet Apart (8.7 millió), Így neveld a sárkányod 3. (6.5 millió), A Madea’s Family Funeral (4.5 millió), Gloria Bell (1.8 millió), No Manches Frida 2 (1,7 millió), A Lego-kaland 2. (1.1 millió) és Alita: A harc angyala (1 millió dollár).