A Warner Bros. nem rég tette közzé a Stephen King klasszikus, Ragyogás című regényének folytatásából készült moziváltozat első előzetesét. A Doctor Sleep-et (magyar keresztségben Álom doktor) a horror műfajban igazán otthonosan mozgó Mike Falanagan (Oculus, Gerald’s Game) rendezte. A főszerepben pedig Ewan McGregor-t láthatjuk majd, aki Danny Torrencét fogja életre kelteni, aki nem más, mint a Ragyogásból ismert Jack Torrence fia. McGregor mellet egyébként olyan további sztárok lesznek láthatók, mint Rebecca Ferguson, Jacob Tabley, vagy Bruce Greenwood. Az első ízelítő meglepően sokat mutat és igen baljós hangulattal rendelkezik, amiben a Ragyogás egyes jelenetei is vissza-vissza köszönnek. Mi azonnal elkezdtük várni!

A történet középpontjában a Ragyogásból megismert Danny Torrance áll. Danny alkoholista lett, dührohamai vannak, azonban egy nap úgy dönt, felhagy az ivással. Ekkor figyel fel rá, hogy kezdenek visszatérni természetfeletti képességei. Csakhamar megismerkedik egy fiatal lánnyal, aki hasonló képességek birtokában van, mint ő.

A film bemutatója idén novemberben lesz az Egyesült Államokba, hozzánk azonban valószínűleg csak jövő év elején fog eljutni.