A legújabb pletykák szerint a Disney felkészült a Solo: Egy Star Wars-történet totális bukására.  És erre talán minden okuk meg is van. Nem elég, hogy menet közben menesztették az eredetileg felkért rendezőket (Phil Lord és Chris Miller) és helyükre Ron Howard-ot tették, de a rendezőnek a film 80%-át újra kellett forgatni, ami rengeteg plusz költséget emésztett fel. Ráadásul a jövő Májusra kitűzött bemutatót is tartania kellett és mint tudjuk a kapkodás sosem vezet jóra. A forgatást az is nehezítette állítólag, hogy a főszereplő, Alden Ehrenreich nem tudott megfelelő módon színészkedni, ezért külön tanárt kellett fogadni mellé. Ezeket a pletykákat egy, a produkcióhoz közel álló forrás is megerősíteni látszik, aki az alábbiakat mondta a nehézkesen készülő produkcióról:

“A Disney felkészítette magát a Solo bukására. Már az Utolsó Jedik bemutatója előtt is aggódtak miatta, de most végleg leírták a filmet. A főszereplő, Aldern Ehrenreich nem tud színészkedni és a párbeszédek nagy része emiatt élvezhetetlen. És valójában maga a forgatókönyv sem működik. Ez a film olyan lesz, mint egy autóbaleset.”

Ettől függetlenül amíg nem láttunk valamiféle mozgóképet a filmből én nem írnám le, de önmagában az a tény, hogy 5 hónappal a bemutató előtt nem hogy előzetest, de még képeket se nagyon láttunk a Solo-ból az nem túl jó jel.