Az utóbbi években a saját, 80-as évekbeli sikereiből élő és újra köztudatba emelt David Hasselhoff nem régiben még a Galaxis őrzői rendezőjével ötleteltek egy esetleges Knight Rider mozifilm kapcsán. Ez a projekt, James Gunn-t ismerve egy könnyed és humoros akció film lett volna, de Hasselhoff úgy néz ki mást szeretne. Nem rég ugyanis elárulta, hogy komoly tárgyalásokba kezdett Robert Rodriguezzel, akivel egy Logan stílusú, komor filmet szeretne készíteni.

“Találkoztam Robert Rodriguez-zel. Ő rendezte az Alkonyattól pirkadatig-ot és a Machete-t. És én azt mondtam neki: ‘Meg kell csinálnod a Knight Rider filmet.’ Robert egyszer tartott egy Knight Rider maratont ahol oda jött hozzám és megkérdezte tőlem, hogy ‘Csinálhatunk egy szelfit?!‘, mire és ‘Nem, nem akarok szelfit! Egy filmet akarok! Vagy egy TV sorozatot! Vissza akarom hozni a Knight Ridert és egy kicsit komolyabbá tenni!’ Remélem egyszer tényleg összejön és akkor egy Logan stílusú, komor filmet csinálunk belőle.”

A Knight Rider szériát és Hasselhoff színészi kvalitásait ismerve jobb lenne, ha inkább mégis egy komolytalan, nosztalgikus film készülne a sorozatból.