A legendás brit rendező, Danny Boyle a napokban megerősítette, hogy valóban övé lett az a megtisztelő feladat, hogy levezényelje a 25. jubileumi Bond filmet. Amit tervei szerint már idén szeretne elkezdeni forgatni. Boyle a Trust című sorozat (melynek 3 részét rendezte) különleges vetítésén erősítette meg a pletykákat:

Már készül a forgatókönyv. De most egy Richard Curtis forgatókönyvéből készült film elkészítésén dogozom gőzerővel. Ha minden jól megy 6-7 hét múlva már forgathatom is. Ezt követően pedig bele vetem magam a Bond 25 munkálataiba.

A 61 éves rendező a 25. Bond film történetéről egyelőre nem akart nyilatkozni, de annyit elárult, hogy újra John Hodge-dzsal (Trainspotting, The Beach, Trance) fog dolgozni:

Már van ötletem a filmhez, amiből John Hodge fog forgatókönyvet faragni. A többi pedig majd kiderül, most még bolond lennék elárulni ennél többet.

Véleményünk szerint Danny Boyle egy egészen új színt fog vinni a 007-es filmek világába. A rendező személye mellett pedig az is biztosra vehető, hogy Daniel Craig ötödször is visszatér a 007-es ügynők szerepében, ahogy az is valószínű, hogy Naomie Harris-t, Ben Whishaw-t és Ralph Fiennes-t is viszont láthatjuk majd.

Várható bemutató dátum: 2019. november 8.