Derült égből villámcsapásként jött a hír a Fox háza tájáról, miszerint három bemutatójuk dátumát is megváltoztatták. Kettőjét eltolták, egyét pedig előrébb hozták.

Az első bemutató dátum amit elcsúsztattak az az Új mutánsoké ami alig több, mint három hónap múlva, egész pontosan április 12-én került volna a mozikba. Most viszont úgy néz ki, hogy majd egy évet kell még várnunk az első horror zsánerű szuperhősfilmre. A csúsztatás oka egyébként pont ebben keresendő, mert a stúdió állítólag még félelmetesebbé szeretné tenni a filmet, ehhez pedig idő kell. Az bemutató dátum így 2019. február 22-re módosult.

A másik csúszás a Channing Tatum nevével fémjelzett Gambithez köthető. A projekt egyre inkább tűnik elátkozottnak, hiszen nem egyszer csúsztatták már el és nem egyszer dobbantott rendező az éléről. Most is az utóbbi eset áll fent, ugyanis Rupert Wyatt és Doug Liman után Gore Verbinski is otthagyta a filmet. A forgatás idén márciusban kezdődött volna, a bemutató pedig 2019 februárjára volt kitűzve, ami most 2019 júniusára tolódott.

Jó hír viszont, hogy Deadpool második kalandját hamarabb láthatjuk majd a mozikban. Az Új mutánsok csúsztatása miatt, ugyanis már idén májusban beülhetünk rá, az eredetileg júniusra kitűzött bemutató helyett.