A Marvel és a Disney a mai napon több mellékszereplő visszatérését is megerősítette a Captain Marvel kapcsán. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Samuel L. Jackson sokadszor is látható lesz majd Nick Fury-ként, igaz ezúttal mindkét szeme a helyén lesz, ugyanis a film a 90-es években fog játszódni. Ez pedig más, már elhalálozott vagy rég nem látott karakternek ad lehetőséget arra, hogy visszatérjen a nagyvászonra. A film teljes, hivatalosan megerősített castingja a következő:

Brie Larson (A szoba, Kong: Koponya-sziget), Samuel L. Jackson (Bosszúállók, Aljas nyolcas), Ben Mendelsohn (Zsivány egyes, Ready Player One), Djimon Hounsou (A galaxis őrzői, Véres gyémánt), Lee Pace (A galaxis őrzői, A hobbit-trilógia), Gemma Chan (Legendás állatok és megfigyelésük), Rune Temte (Eddie, a sas), McKenna Grace (Én, Tonya), Clark Gregg (Bosszúállók, A S.H.I.E.L.D. ügynökei) és Jude Law (A kém, Arthur király: A kard legendája).

A legszembetűnőbb és legérdekesebb casting bejelentés mindenképpen Lee Pace és Djimon Hounsou nevéhez köthető, akik a Galaxis őrzőiben már felbukkantak (és el is haláloztak). Előbbi Ronan-t, míg utóbbi annak csatlósát alakította James Gunn alkotásában. A Captain Marvel a Kree-Skrull háború körül bonyolódik majd, ilyen szempontból viszont talán mégsem annyira meglepő, hogy újra láthatjuk Ronan-t, akiről jól tudjuk, hogy egy Kree terrorista. Clark Gregg visszatérésének pedig külön örülünk, igaz a S.H.I.E.L.D. ügynökei című TV-sorozatban már feltámasztották a karaktert a Bosszúállókban történtek után.