A világszinten több, mint egymilliárd dolláros bevétel, már önmagában minden alkotásnak garantálna egy folytatás, de a Jégvarázs amellett,  hogy ekkora elképesztő összeget halmozott fel mozis pályafutása során, legalább ötször ennyit termelő brand nőtt köré és túlzás nélkül egy generáció gyerkőceit (elsősorban lányait) fertőzte meg Anna, Elza, Olaf és Kristoff jeges kalandja. A Disney pedig nem lenne Disney, ha nem ütné a vasat ameddig még meleg, ezért szinte azon nyomban be is rendelték a folytatást, ami stílusosan idén novemberben kerül majd bemutatásra világszerte és aminek ma megkaptuk az első ízelítőjét is. Az előzetes egy jelenettel indít melyben Elza hatalmas hullámokkal küzd, majd szépen lassan feltűnnek az első részből jól ismert karakterek is. Az első előzetes láttán már most kimerjük jelenteni, hogy a folytatás hozni fogja az előző rész színvonalát, éppen ezért akik már azt sem szerették, ők nagy valószínűséggel ezt sem fogják, akik viszont imádták az első Jégvarázs-t, ők ettől is ellesznek varázsolva

Elsa, Anna, Kristoff és Olaf ezúttal egy messzi erdőben tesznek látogatást, ahol egy ősi, mitikus királyság titkait szeretnék felfedni.

A folytatásban a jól ismert szereplpknek természetesen a jól megszokott színészek kölcsönzik majd a hangjukat, így eredeti változatban viszont hallhatjuk majd Kristen Bell, Josh Gad, Idina Menze és Jonathan Groff hangját is.