A Támadás a Fehér ház ellen franchise harmadik felvonása az első helyen kezdte meg mozis pályafutását és ezt a pozíciót ezen a héten is sikeresen meg tudta tartani. Igaz a kezdeti 21 millió helyett most már csak 11-et volt képes összegyűjteni az amerikai mozikból, ez viszont már csak azért sem olyan rossz eredmény, mert a kezdeti, 80 milliós büdzséről szóló hírekkel ellentétben mindössze 40 millióból készült, tehát hazájában már majdnem vissza is termelte költségvetését. Hogy a világ többi országa mekkora összeggel járult hozzá a Lionsgate legújabb alkotásához, arról nem érkezett hír, de minden bizonnyal nyereséggel zárja majd pályafutását Mike Banning harmadik kalandja.

9.2 millió dollárral ezen a héten is a második helyen zárt a Jó srácok című vígjáték. Emiatt azonban kár lenne még temetni a produkciót, ugyanis korhatáros komédia létére a tengerentúlon már 60 milliót nevettetett össze, világszinten pedig a 100 millió célegyenesébe fordult, ami a következő héten meg is lehet neki. Az Oroszlánkirály továbbra is hatalmas érdeklődésnek örvend! Ezt bizonyítja az is, hogy a múlt heti ötödik helyről ismét feltornázta magát a Top 3-ba. Ez most számszerűsítve 6.7 millió dollárt jelent a Disney-nek, amivel globálisan már 1.56 milliárd(!) dollárnál jár az 1994-es klasszikus rajzfilm “élőszereplős” feldolgozása.

A Top 10-be sorban az álábbi alkotások fértek még be ezen a héten: Halálos iramban: Hobbs és Shaw (6.3 millió dollár), Overcomer (5.7 millió dollár), Aki bújt (5.6 millió dollár), Lidérces mesék éjszakája (5 millió dollár), Pókember: Idegenben (4.3 millió dollár), Dóra és az elveszett aranyváros (4.1 millió dollár), Angry Birds 2. – A film (4.1 millió dollár).