Múlt héten szép (90 millió dollár), de az első részhez képest (135 millió dollár) némiképp csalódást keltő összeggel kezdte meg mozis pályafutását az AZ – Második fejezet. Bemutatójának második hetében is sikerült az első helyen végeznie, de nagyot zuhant az érdeklődés iránta. Ez számokban kifejezve, megközelítőleg 41 millió dollárt jelent. A tengerentúlon ezzel összesen 154 milliónál, világszinten pedig 323 millió dollárnál tart Stephen King 1200 oldalas művét feldolgozó adaptáció második felvonása. Ezzel egyébként az AZ franchise átlépte az 1 milliárd dolláros bevételt.

Meglepően jó kritikákat kapott Jennifer Lopez legújabb mozija, a Wall Street pillangói, amik úgy néz ki célba is találtak, hiszen elképesztően jól, egész pontosan 33 millió dollárral nyitott amerikában. Ezzel a 20 milliós büdzsé már busásan meg is térült, nem mellesleg ez Lopez filmes karrierjének legjobb kezdése. Jócskán lemaradva a bronzérmet 4.4 millió dollárral a Támadás a Fehér ház ellen 3. – A védangyal bukása szerezte meg.

A TOP 10-be sorban az alábbi alkotások fértek még be ezen a héten: Jó srácok (4.2 millió dollár), Az oroszlánkirály (3.5 millió dollár), Overcomer (2.7 millió dollár), Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2.6 millió dollár), Az Aranypinty (2.5 millió dollár), Dóra és az elveszett Aranyváros (1.9 millió dollár), The Peanut Butter Facon (1.8 millió dollár).