A Disney 2014-es Demóna névre keresztelt Csipkerózsika spinoff filmje több, mint 750 millió dollárt fialt világszinten. Ezek után pedig kétség sem férhetett ahhoz, hogy valamikor a jövőben folytatást kap majd. Ez az idő pedig relatíve későn, 5 évvel később jött el, ami az első hétvége számain is meglátszott. Ugyan a Demóna: A sötétség úrnője 36 millióval az amerikai bevételi listák élén nyitott, de ez a szám kevesebb, mint fele az első rész (69 millió dollár) nyitányának. A világ többi részéről további 117 millió dollárnyi összeg futott be, amivel jelen pillanatban 153 millió dollárnál tart a Disney idei negyedik élőszereplős mozija. Ezzel a 185 milliós büdzsé már majdnem vissza is termelődött és biztosan nyereséget is fog termelni néhány héten belül, de az első rész sikerét meg sem közelíti majd.

Két hét elsőség után 29 millió dollárral a második helyre csúszott vissza a Joker, de így sem lehet oka panaszra a stúdiónak, hiszen Amerikán belül 247, világszinten pedig már 738 millónál tart a mindössze 55 millió dollárból készült korhatáros képregény mozi. Ezzel többek között olyan korábbi DC adaptációkat utasított maga mögé, mint a Shazam! (365 millió dollár), az Igazság Ligája (658 millió dollár), vagy Az acélember (668 millió dollár). A bronzémet pedig 26.7 millió dollárral a 10 évvel ezelőtti Zombieland folytatása szerezte meg. Ehhez további 5 millió dollár társult a nemzetközi piacokról. Vagyis két nap után nagyjából 32 milliónál tart a 45 milliós zombi vígjáték. Ez körülbelül megegyezik az első rész első hétvégi számaival, igaz az 10 évvel ezelőtt kevesebb pénzből készült. Világszinten jelen állás szerint 100-120 milliós végösszeg néz ki a folytatásnak.

A Top 10-be ezen a héten az alábbi filmek fértek még be: Addams Family – A galád család (16 millió dollár), Gemini Man (8.5 millió dollár), Jetikölyök (3.5 millió dollár), Downton Abbey (3 millió dollár), Judy (2 millió dollár), A Wall Street pillangói (2 millió dollár), AZ: Második fejezet (1.5 millió dollár).