Minden idők legnagyobb és legjövedelmezőbb (2 milliárd dollár világszinten) szuperhős mozijának egynesági folytatásáról egyelőre nem sokat tudni, ugyanis a készítők, a Végtelen háború-hoz hasonlóan próbálnak minél kevesebbet elárulni annak cselekményéről. Ezt pedig olyannyira komolyan veszik, hogy még a címét sem hozták nyilvánosságra ezidáig. Annyi biztos csak egyelőre, hogy a Marvel-moziuniverzum hőseinek java része visszatér majd benne, illetve, hogy a bemutató 2019. április 25-re várható. A filmet rendező Russo fivérek azonban a mai napon érdekes információkat árultak el a Deadline című magazin számára. A cikkben Anthony Russo például az alábbiakat mondta:

Egész nyáron a vágáson dolgoztunk. Az ősz és a tél pedig az utómunkálatokról fog szólni, hogy márciusra teljesen kész legyünk a filmmel.

A márciusi határidő már csak azért sem meglepő, mert a Végtelen háború forgatása 2017 júliusában ért véget, ami után 9 és fél hónap utómunka állt a szakemberek rendelkezésére. A Bosszúállók 4. részének forgatása ezzel szemben már 2018 januárjában véget ért, igaz idén nyáron némi utóforgatásra szorult az alkotás, de még ennek ellenére is kényelmesen bele kell, hogy férjenek a vágás utánra kiszabott közel fél éves utómunkálatok ütemtervébe. Ez mellesleg azt is jelentheti, hogy az első ízelítőt a márciusban bemutatásra kerülő Captain Marvellel együtt kaphatjuk majd meg.