Szeptemberben a James Gunn produceri közreműködésében készült Brightburn – A lángoló fiúé a főszerep. A meghökkentő és hátborzongató film arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi történne, ha egy távoli bolygó szülöttje a Földre érkezne, de hiába nőne fel szerető otthonban, kamaszfiúként az idegen lény különleges képességeit nem az emberiség megmentésére, hanem pusztításra használná? A borzongató horror cenzúrázatlan változata DVD-n, Blu-rayen, 4K UHD-n és kétféle fémdobozos változatban is megjelenik. Két mozifilm is érkezik DVD-n: az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el. A Mia és a fehér oroszlán pedig egy kislány és egy vadállat között szövődő különleges kapcsolatról szól, melynek során a két barát együtt indul hihetetlen kalandra a dél-afrikai szavannákon. 30. évfordulóját ünnepli Az 54. hadtest, a három Oscar-díjat nyert alkotás ez alkalomból 4K UHD + Blu-ray verzióban jelenik meg. Egy impozáns fémdobozos kiadás is bekerül kínálatunkba, James Cameronlegendás filmje, a Terminátor kerül vadonatúj steelbook változatban a polcokra. A legendás, sci-fi elemekkel dúsított Alien-sorozat pedig mutatós,  mind a 6 filmet tartalmazó gyűjteményben lesz elérhető.

Brightburn – A lángoló fiú /cenzurázatlan változat/ (DVD, Blu-ray, Steelbook, 4K UHD) – Megjelenés: 2019. szeptember 13.

Mi történne, ha egy távoli bolygó szülöttje a Földre érkezne, de hiába nőne fel szerető otthonban, kamaszfiúként az idegen lény különleges képességeit nem az emberiség megmentésére, hanem pusztításra használná? Ha szuperhős helyett szupergonosszá válna? Mit tehetnek nevelőszülei, akik saját gyermekükként szeretik? És mit tehet az emberiség? A válasz A galaxis őrzői 1-2. és a Slither – Féltél már nevetve? egyedi látásmódú forgatókönyvíró-rendezője, James Gunn produceri közreműködésében érkezik: a Brightburn – A lángoló fiú egy vadonatúj műfaj, a szuperhős horror meghökkentő és hátborzongató darabja.

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (DVD) – Megjelenés: 2019. szeptember 13.

1969-ben Liz (Lily Collins) megismerkedik az őrjítően jóképű és okos Teddel (Zac Efron). Az egyedülálló anya képtelen ellenállni a férfi karizmájának és hamarosan fülig beleszeret. Telik az idő, a pár látszólag mesébe illően boldog életet él, de aztán egy nap Tedet könyörtelen gyilkosságok sorának vádjával letartóztatják. Liz eleinte csak aggodalommal szemléli a történéseket, de a bizonyítékok fényében lassan kénytelen szembenézni a lehetőséggel, hogy álmai férfija valójában pszichopata. Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el.

Mia és a fehér oroszlán (DVD) – Megjelenés: 2019. szeptember 13.

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, amikor a szülei úgy döntenek, hogy az egész család Londont maga mögött hagyva egy afrikai oroszlánfarmra költözik. Aztán megszületik Charlie, és a kislány újra rátalál a boldogságra: különleges barátságot köt ugyanis a fehéroroszlán-kölyökkel. Később Mia nyugtalanító felfedezésre jut, és hatalmába keríti a félelem, hogy Charlie-nak baja eshet, ezért inkább megszökik vele. A két barát hihetetlen kalandra indul a dél-afrikai szavannákon, hogy találjanak egy helyet, ahol az oroszlán szabadon élhet.

View post on imgur.com

A teljes listát árakkal ITT találjátok!