Novemberben kedvenc Hálószövőnké a főszerep! A Pókember: Idegenben a Bosszúállók: Végjáték eseményei után veszi fel a fonalat. Peter Parker (Tom Holland) kicsit félre szeretné tenni a hősködést és osztálytársaival európai utazásra indul, de a lazulásról és a romantikázásról szőtt álmai hamar szertefoszlanak, amikor megjelenik a színen Nick Fury (Samuel L. Jackson) és a segítségét kéri egy különös támadássorozat kapcsán. Pókember az elementálok legyőzésének érdekében szövetkezik a rejtélyes Mysterióval (Jake Gyllenhaal). Pókember új kalandja DVD-n, Blu-rayen és 4K UHD-n is behintázik a boltok polcaira, a kiadványokon ráadásul egy vadonatúj rövidfilm is megtalálható lesz! Dave Bautista (A galaxis őrzői) és Kumail Nanjiani (Szilícium-völgy) főszereplésével érkezik DVD-n és Blu-rayen az Übergáz, egy friss humorú, korhatáros akcióvígjáték két fickóról, akik bár szöges ellentétei egymásnak, kénytelenek összefogni egy őrült éjszakán. Megjelenik DVD-n az 1988-as klasszikus horror újragondolása: a Gyerekjáték (2019) az Az producereinek közreműködésével készült, a gyilkos kedvű Chucky hangját ezúttal Mark Hamill szolgáltatja. DVD-n és Blu-rayen lesz megvásárolható a Préda című vérfagyasztóan izgalmas thriller, melyben egy apa-lánya páros csapdába esik régi házukban a tomboló viharban, ráadásul egy rájuk leselkedő még nagyobb veszéllyel is kénytelenek szembenézni: egy csapat aligátorral. Ezen kívül polcokra kerül 4K UHD + Blu-ray kiadvány formájában a Terminátor – Megváltás is

Pókember: Idegenben (DVD, Blu-ray, 4K UHD) – Megjelenés: 2019. november 8.

A Bosszúállók: Végjáték eseményeit követően Peter Parker (Tom Holland) úgy érzi, neki is kijár a pihenés, és hogy egy kicsit az átlagos tinédzserek mindennapjait élje, ne a barátságos, hős Pókemberét. Osztálytársaival európai utazásra indul, de a lazulásról és a romantikázásról szőtt álmai hamar szertefoszlanak, amikor megjelenik a színen Nick Fury (Samuel L. Jackson) és a segítségét kéri egy különös támadássorozat kapcsán. Pókember az elementálok legyőzésének érdekében szövetkezik a rejtélyes Mysterióval (Jake Gyllenhaal), csakhogy nem minden az, aminek látszik… Peternek szüksége lesz pókösztönére, ha túl akarja élni ezt a kalandot.

Übergáz (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2019. november 8.

A kissé pipogya Über-sofőr, Stu (Kumail Nanjiani – Szilícum-völgy-sorozat) mit sem sejtve felvesz egy sokat látott zsarut (Dave Bautista – A galaxis őrzői), aki forró nyomon jár egy kegyetlen gyilkosság felderítésében. A megpróbáltatásokkal teli éjszaka kockára teszi Stu életét, épelméjűségét és ötcsillagos értékelését is. Az Übergáz friss humorú, korhatáros akcióvígjáték két fickóról, akik bár egymás szöges ellentétei, kénytelenek összefogni.

Gyerekjáték /2019/ (DVD) – Megjelenés: 2019. november 22.

Az 1988-as klasszikus horror újragondolása az Az producereinek közreműködésével készült. Karen (Aubrey Plaza – Bővérű nővérek), az egyedülálló anya meglepi magányos kisfiát, Andyt (Gabriel Bateman – Playmobil – A film) egy Chucky névre hallgató, mesterséges intelligenciával rendelkező robotbabával. Azt nem tudja, hogy az ártatlannak tűnő játék halálos veszedelmet jelent, mert biztonsági funkcióit kikapcsolták a gyárban. Hamarosan vérfagyasztó események sora veszi kezdetét, de a kisfiú hiába próbálja meggyőzni anyját, hogy a mészárlássorozatért a játékbaba a felelős, Karen nem hisz neki. Hamarosan Andy maga is a látszólag megállíthatatlan, gyilkos kedvű Chucky célpontjává válik…

Préda (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2019. november 22.

Amikor egy ötös fokozatú hurrikán készül letarolni Floridát, Haley (Kaya Scodelario – Az Útvesztő- trilógia) azonnal hazaindul, hogy megkeresse édesapját, akiről kiderül, hogy megsérült és csapdába esett régi házukban. A vihar egyre erősödik, a vízszint pedig emelkedik, de apja és lánya egy rájuk leselkedő még nagyobb veszéllyel is kénytelenek szembenézni: egy csapat aligátorral. A Sam Raimi (Gonosz halott) produceri közreműködésével és Alexandre Aja (Sziklák szeme) rendezésében készült Préda „vérfagyasztóan izgalmas thriller” (SSG Syndicate).

View post on imgur.com