Áprilisban nyolcféle változatban – köztük 3DBD, 4K UHD és fémdobozos verziókban is – érkezik az Oscar-díjas animáció, a Pókember – Irány a Pókverzum! Megjelenik a 12 év rabszolgaság rendezőjének új filmje, a Nyughatatlan özvegyek, a tengeren és szárazföldön is játszódó, vérfagyasztóan izgalmas Hunter Killer küldetés, a provokatív rendezőzseni, Lar von Trier új botrányfilmje, A ház, amit Jack épített, egy hátborzongató horror, a Hannah Grace holtteste és a Rick Wershe Jr. igaz történetén alapuló, Matthew McConaughey nevével fémjelzett A kokainkölyök is. Izgalmas katalóg megjelenésekből sem lesz hiány, a Kedvencek temetője a DVD mellett digitálisan felújított Blu-ray és 4K UHD változatban is a boltok polcaira kerül, érkezik a Z világháború, a Világok harca és Ridley Scott kultikus sci-fije, az Alien 40. évfordulós kiadása is – vadonatúj fémdobozban.

Pókember: Irány a Pókverzum! (DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray, 4K UHD, Steelbook) – Megejelenés. 2019. április 18.

A Pókember – Irány a Pókverzum „2018 legjobb animációs filmje” (Business Insider), amelynek korszakalkotó vizuális megvalósításaihoz foghatót még biztosan nem láttál! A 21 Jump Street – A kopasz osztag és A LEGO kaland filmeket rendező, fergeteges humorú és kreatív öötletekből kiapadhatatlan Chris Miller és Phil Lord páros egészen új megvilágításba helyezi kedvenc hálószövő szuperhősünk világát. A film főszereplője egy brooklyni tinédzser, Miles Morales, aki egy olyan univerzumban veszi fel a harcot az ellenséggel, ahol nem csak egy ember viselheti a pókmaszkot.

Nyughatatlan özvegyek (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2019. április 12.

Az Oscar-díjas Steve McQueen (12 év rabszolgaság) rendezésében és a Holtodiglan szerzője, Gillian Flynn forgatókönyvéből készült, bűnnel, szenvedéllyel és korrupcióval átitatott film főszereplője három özvegy, Veronica (az Oscar®-díjas** Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki) és Linda (Michelle Rodriguez), akikben semmi közös nincs, pusztán egy dolog: az adósság, ami elhunyt férjeik után maradt. A gyerekét egyedül nevelő Belle-lel (Cynthia Erivo) kiegészülve úgy döntenek, kezükbe veszik sorsuk irányítását. Együtt igyekeznek változtatni szorult helyzetükön és biztosítani jövőjüket, ezért úgy döntenek: végrehajtják a férjek által tervezett utolsó nagy rablást.

A Hunter Killer küldetés (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2019. április 5.

Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Butler) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál kimenteni a Jeges-tenger mélyéről, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világra. Ezzel nemcsak a legénysége, de az országa is veszélybe kerül, így Glass kapitány elit tengerészgyalogosokból verbuvál csapatot, hogy az ellenséges vizekre behatolva kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt és megakadályozzák a harmadik világháború kitörését…

A ház, amit Jack épített (DVD) – Megjelenés: 2019. április 5.

A provokatív, egyedi látásmódú rendező, Lars von Trier (Hullámtörés, Táncos a sötétben, A nimfomániás) új filmjének főszereplője egy kiemelkedően magas intelligenciájú férfi, Jack (Matt Dillon – Ütközések), aki maga mesél a hetvenes-nyolcvanas évek Amerikájában, tizenkét év leforgása alatt elkövetett rémtetteiről. Amikor a gyilkosságokra műalkotásokként tekintő Jack nyaka körül szorulni kezd a hurok, egyre nagyobb és nagyobb kockázatot vállal a célért, ami vezérli: hogy létrehozza élete fő művét.

Hannah Grace holtteste (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2019. április 5.

Egy félresikerült ördögűzés egy fiatal lány életébe kerül. Hónapokkal a sokkoló eset után eltorzult holttest érkezik a hullaházba, ahol Megan Reed (Shay Mitchell – Hazug csajok társasága-sorozat) éjszakai műszakban dolgozik. A társa halála után poszttraumás stresszben szenvedő, függőségétől frissen szabadult Megant a hátborzongató pince zárt folyosóin iszonyatos látomások kezdik gyötörni. A borzalmak fokozódásával a nő gyanakodni kezd, hogy a sok szörnyűség nem a fantáziájának műve, hanem a Hannah Grace holttestét megszálló kegyetlen démoni erők idézik elő.

A kokainkölyök (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2019. április 5.

Az 1980-as évek Detroitjában játszódó történet főszereplője egy munkásosztálybeli apa (Matthew McConaughey) és tinédzser fia, Rick Wershe Jr. (az újonc Richie Merritt), aki előbb az FBI történetének legfiatalabb besúgója, majd nagymenő drogbáró lett – mindezt 16 éves kora előtt. Végül bűnözőtársai dobták fel, a srácot életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Az őrült igaz történet további szerepeiben olyan remek színészeket láthatunk, mint Bel Powley (A tinilány naplója), Jennifer Jason Leigh (Aljas nyolcas), Brian Tyree Henry (Atlanta-sorozat) és Bruce Dern (Nebraska).

Alien – 40. évfordulós, limitált, fémdobozos változat (steelbook) (Blu-ray) – megjelenés: 2019. Április 5.

A legendás Alien-sorozat Ridley Scott által rendezett első részében a Nostromo űrhajó egy elhagyottnak hitt bolygóról érkező vészjelet fog. Leszállnak, de vesztükre egy olyan gyilkos életformát fedeznek fel, amelyik az emberi testben fejlődik ki. A legénység tagjai szörnyű küzdelemre kényszerülnek, amelyben, ha alulmaradnak, abba az egész emberiség belepusztulhat.

Kedvencek temetője (1989) (DVD, Blu-ray, 4K UHD) – Megjelenés: 2019. április 5.

A horror nagymestere, Stephen King vérfagyasztó könyvéből készült film a Creed család tragikus történetét meséli el. Miután házikedvencüket elgázolják, egy barátságos szomszéd azt javasolja, hogy temessék el az állatot a közeli, rejtélyektől övezett temetőben. Aztán a macska egy nap ismét felbukkan, és ezzel pokoli eseménysorozat veszi kezdetét. A halálból visszatértek ugyanis soha nem azok, akik valaha voltak…

A teljes katalógust, kiadványképekkel és árakkal ITT tudjátok megtekinteni:

Bontonfilm megjelenések – 2019-04