Arnold Schwarzenegger legújabb akció-vígjátéka mellett, egy Laurent Binet által írt könyv alapján készült második világháborús dráma, valamint egy szörnyen szórakoztató családi animációs film is bemutatásra kerül idén októberben a Big Bang Media forgalmazásában.

Nyírjuk ki Gunthert

A bérgyilkosok világában játszódó vígjátékban egy csapat fiatal, menő és fegyelmezetlen bérgyilkos rákényszerít egy dokumentumfilm-forgatócsoportot, hogy kövessék őket és vegyék fel, hogy bizonyíthassák: ők azok, akik kinyírták mindenidők leghírhedtebb zsoldosát, Gunthert. De Gunther mindig egy lépéssel előttük jár, és mindent megtesz azért, hogy pokollá tegye életüket. Gyilkos versenyfutás veszi kezdetét: ölsz, vagy megölnek; a vadászok nagyon gyorsan prédává válhatnak.

Szereplők: Taran Killam, Cobie Smulders, Arnold Schwarzenegger, Allison Tolman, Hannah Simone, Bobby Moyniham

Bemutató: október

HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják

1942: A Harmadik Birodalom fénykora. A londoni cseh ellenállás megtervezi a második világháború legambiciózusabb ktonai műveletét: az Anthropoidot. Két fiatal katonát, Jozef Gabcikot és Jan Kubis-t Prágába küldik, hogy meggyilkolják a legkegyetlenebb náci vezért, Reinhard Heydrich-t, az SS vezetőjét és a végső megoldás fő szervezőjét.

A film Laurent Binet azonos című könyve alapján készült.

Szereplők: Rosmund Pike, Mia Wasikowska, Jason Clarke, Jack O ‘Connell, Jack Raynor

Bemutató: 2017. október 12.

Szörnyen boldog család

A cím ellenére Wishbonék közel sem egy boldog család. Hogy a család újra összekovácsolódjon, Emma, az anyuka egy vicces esti mulatságot szervez. De terve visszájára fordul, amikor egy gonosz boszorka megátkozza őket, és mindannyian szörnyekké válnak.

A film David Safier könyve alapján készült.

Bemutató: 2017. október 26.