A Marvel 10 éve munkálkodik azon, hogy kiépítse filmes univerzumát. Ez pedig, az idén májusban érkező Végtelen háborúban fog igazán kicsúcsosodni. De a stúdió természetesen nem pihen és már a következő 10 évre is megvannak az ötleteik. Ezek közül egyet pedig lehet, hogy el is spoilerezett a Doctor Strange-t életre keltő Benedict Cumberbatch:

A Marvel-moziuniverzum szuperhőseinek száma folyamatosan nő. És úgy érzem elérkeztünk egy olyan ponthoz, amit ez az univerzum már nem biztos, hogy elbír és elképzelhető, hogy ez ahhoz vezet majd, hogy belecsöppenünk egy másikba.

Hogy ezzel a színész pontosan mire célzott az egyelőre még kérdéses, de köztudott, hogy a Marvel képregényes világában több univerzum is létezik. Sőt már a Hangya című film is utalt erre, amikor Scott a kvantumvilágban tett kitérőt, ahol valószínűleg az egykori Darázs (Hank Pym felesége) is tartozkodik jelenleg. De a Doctor Strange vége is egy másik dimenzióban játszódott például. Megerősítve természetesen még nincsen semmi a stúdió részéről, de érdekes húzás lenne, ha meglépnék a harmadik és negyedik Bosszúállók film közben vagy után. Ezzel talán a nem rég felvásárolt Fox-os karaktereket (X-Men, Deadpool) is könnyebb lenne behozni a jelenlegi Marvel-moziuniverzumba.