A Torontói Filmfesztiválon végre bemutatták Rian Johnson legújabb filmjét. A Törbe ejtve című krimi elképesztő szereplőgárdával készült és az eseményen részt vevő kritikusok is ezt méltatta leginkább. Íme néhány vélemény a novemberben mozikba kerülő alkotásról:

Erik Davis

A Törbe ejtve minden tekintetben zseniális. Kétségkívül ez az év legviccesebb filmje, ami remekül van megírva és elképesztő alakításokkal van tarkítva. Daniel Craig azonban még így is mindenki elől ellopja a show-t.

Beatrice Verhoeven

Hatalmas taps jár a Törbe ejtve című filmnek. Egy szolid whoddunit mozi, ami nem veszi komolyan magát egy percre sem, ezért rengeteg humoros pillanatot okozott. Plummer, Colette és Evans pedig csak úgy tündökölt.

Steven Weintraub

Imádtam Rian Johnson legújabb alkotását. És nem csak azért, mert fantasztikus a forgatókönyv, de azért is amiért ilyen remek színészgárda állt össze hozzá. Lehetőleg tartózkodjatok a spoilerektől mielőtt beültök rá.

Chris Evangelista

TÖRBE EJTVE: Az elmúlt évek legszórakoztatóbb alkotása. Elképesztő, pokolian okosan megírt és tele van nagyszerű alakítással. Az emberek imádni fogják, ehhez nem fér kétség.